Tjänster

Vad jag erbjuder

Som allsnickare erbjuder Vrede Snickeri många av de tjänster som ett hushåll, förening eller företag kan behöva. Som företagare specialiserar jag mig på mindre arbeten, ofta på kort varsel då jag upplever att utbudet på sådana tjänster är begränsat. Se listan nedan för exempel på tjänster de tjänster jag erbjuder. Hittar du inte tjänsten du behöver får du gärna höra av dig!

Klocka

Nyproduktion
& renovering

Trämöbler

Bord, stolar, soffor, sängar, bokhyllor, piedestaler, hatthyllor, utemöbler och mycket mer.

Specialinredning

Platsbyggd inredning så som, walk-in closets, elementskydd, måttbeställda bokhyllor, skåp, lådor och förvaringslösningar.

Grovsnickeri

Staket, plank, altaner, uteplatser, friggebodar, spaljeer, grindar, trägolv, dörrkarmar, trösklar, lister och mindre betongarbeten.

Montering

Allt från egenproducerad specialinredning till IKEA-möbler. Elementskydd, dörrar, säkerhetsskåp, bänkskivor, ledstänger, handtag.

Något annat?

Kontrakt

Vid arbeten hos privatpersoner använder jag ett kontrakt framtaget av Konsumentverket, Villaägarnas Riksförbund och Sveriges industrier. På detta sätt får både du som konsument och jag som företagare schyssta villkor. Samtidigt minskar risken för missförstånd.

 

Vrede Snickeri Uppsala